Promovenda Annemieke verblijft vijf maanden aan CUFE in Beijing voor haar onderzoek over wetgevingsprocessen in China.

A. van den Dool

KNAW China beurs

Annemieke heeft een KNAW China beurs toegekend gekregen voor een verblijf van vijf maanden aan de rechtenfaculteit van de Central University of Finance and Economics in Beijing, China.

Onderzoek

Van juni tot november zal Annemieke onderzoek doen naar de rol van volksgezondheidsincidenten in wetgevingsprocessen in China. Ze werkt in Beijing onder begeleiding van professor Gao Qinwei, vicedecaan van de CUFE rechtenfaculteit. Het bezoek aan China is onderdeel van Annemieke’s promotieonderzoek, welke zij schrijft onder supervisie van prof. dr. Benjamin van Rooij en dr. Jan Popma bij het Netherlands China Law Centre.

Meer over Annemieke's onderzoeksproject

Het Netherlands China Law Centre